Ook iets organiseren in de Ericakerk?

De kerk huren? De Ericakerk is te huur voor begrafenissen, trouwerijen, optredens, exposities, kerkdiensten, wat je maar wilt. Maar wel in goed overleg met ons.

We vinden het belangrijk dat de Ericakerk een plek is voor iedereen. Wij worden altijd enthousiast van ondernemers, stichtingen, genootschappen die goede ideeën hebben om plaats te laten vinden in de Ericakerk.

Kerk huren begrafenis

Begrafenis

We hebben goede ervaring met begrafenisondernemers en personen die de kerk willen huren voor een prachtige herdenkingsdienst. Wij hebben alle faciliteiten zoals geluid, ringleiding, live stream, licht, stoelen, koffie etc. Samen zorgen wij voor een dag die past bij de wens van de betrokkenen. We denken graag mee en staan open voor de meeste wensen.

Aanvraag indienen

Wilt u gebruik maken van deze prachtige kerk? Neem dan contact met ons op.